СГРАДА "ДАЛИЯ" - КВ. ТРОШЕВО


Издадено разрешение за ползване от 2.10.2020 г.“

Всички апартаменти в сграда Далия са продадени! Апартаменти за продажба можете да намерите на: KALITIN.BG и SYMPHONY.BG.

ВХОД Б ВХОД Б

Представяме на Вашето внимание нова девет етажна жилищна сграда във Варна, разположена в един от най-уредените и транспортно достъпни райони на града – кв. „Трошево”.

Мястото е комуникативно, с редовен градски транспорт и пътни артерии, които осигуряват лесно придвижване не само до централната част, но и до всички останали райони на града. В непосредствена близост, до сградата са две детски ясли, детска градина, няколко средни училища, голям търговски център, вериги магазини и банкови офиси.

Проектът на сградата на "ул. „Младежка“ 48 е съобразен с най-съвременните изисквания за модерно и надеждно жилищно строителство и предлага голямо разнообразие от различни по вид, големина и разположение апартаменти. В него са вложени качествени материали, които ще осигурят продължителна експолатация без да се налагат ремонти или подобрения. Сградата ще е построена по всички национални и европейски изисквания и норми и въведена в експлоатация до края на 2019г.

В сградата са проектирани 59 апартамента, 18 ателиета разпределени в два входа , с общ подземен паркинг,а партерните два етажа са предвидена за банков офис, магазин за хранителни стоки, фризьорски салон, дрогерия и кафе – бар.

Това прави изборът на жилище в сгадата изключително удачен за млади семейства , които ценят времето си и държат на комфорта и функционалността на дома, в който живеят. Удобството, което жилищната сграда предлага по отношение на близостта на всички тези обекти ще облекчи живота в забързаното Ви ежедневие и ще Ви спести време, което можете да прекарате с любимите си хора.

Нашето желание е да Ви предоставим максимален комфорт в избраното от вас жилище, затова ще изградим сградна инсталация за отопление и топла вода от абонатна станция на ТЕЦ до радиаторите на всеки апартамент ,а какво по-добро от това да се прибереш в топлия дом, да се отпуснеш и да забравиш за времето и всичко останало отвън. С нашето предложение , домът Ви наистина ще се превърне във Ваша крепост, място, в което ще намерите домашен уют и винаги с удоволствие ще се връщате.

С бурното развитие на жилищното строителство във Варна и голямото предлагане на различни по тип жилища, изборът на клиента става все по-труден и в същото време много по-отговорен. Ние Ви предлагаме оптималния вариант за Ваш дом в третия по големина град на страната, който съчетава в себе си качество, безупречно разположение, конкурентност и ликвидност. Това е издеалният вариант за градски тип имот, който независимо от начина си на използване много бързо възвръща инвестираните в него средства и може да задоволи всеки вкус.


ОБЩИ ЧАСТИ:

 • ГРАНИТ по пода;

 • асансьори – ORONA;

 • централна сградна инсталация за отопление от ТЕЦ с отделен топломер

 • изградена централна инсталация за битова гореща вода с индивидуални водомери

 • Ел. инсталация: завършена напълно до ключове, контакти и фасунги;

 • В и К инсталации : завършени до тапа;

 • Изграждане на тръбни връзки, осигуряващи възможност за монтаж на климатици, на определени по архитектура места.

 • Изграждане на инсталация за битово-гореща вода с включен водомер;

 • Изграждане на сградна инсталация за отопление на апартамента с включен топломер – без включени радиатори

 • Външна врата – блиндирана;

 • Прозорци: 7 камерна PVC дограма;
 • Жилищна сграда , ул.Младежка №48

 
PHZpZGVvIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iNDgwIiBjb250cm9scyBhdXRvcGxheT4NCiAgPHNvdXJjZSBzcmM9Ii93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAxNy8xMS9EcmVhbS1Ib21lcy1NQUlULm1wNCIgdHlwZT0idmlkZW8vbXA0Ij4NCjwvdmlkZW8+