затвори
BG EN RU

22 Години

Инвестираме в
изграждането на модерни
и нискоенергийни сгради.

0897 982 216 mait_eood@mail.bg

Жилищна сграда Doyran

Информация

„Дойран“ е жилищна сграда с подчертан индивидуален характер. Жилищна сграда „Дойран“ се намира в тих и изключително комуникативен район в центъра на Варна. В близост има училища, детски градини, места за отдих и спорт, болници, магазини, заведения и всичко необходимо за един по- добър и комфортен живот.

Локация

гр. Варна, ул. Дойран №26

Всички са продадени

Жилищна сграда „Дойран“

Сградата е на пет етажа и предлага 14 апартамента с разнообразни разпределения и квадратури, а в партерният етаж има два магазина. Местата за паркиране са предвидени в подземен гараж. Жилищната сграда Дойран се изгражда близо до центъра на град Варна – в район с много добра инфраструктура. Мястото е удобно и комуникативно, в изключителна близост до основни пътни артерии, булеварди и автобусни спирки, което предполага удобен автобусен транспорт до всички квартали и части на града.

Doyran

ФАСАДА

За фасадата на сградата е използвана комбинация от структурна мазилка и облицовка от камък. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс.

ПРОЗОРЦИ

Избраните профили за дограма са KÖMMERLING 88 е 7-камерна дограма с централна уплътнителна система и конструктивна дълбочина от 88 мм.

ВРАТИ

Морби ферментум, нисл ац соллицитудин интердум, жусто фелис цоммодо еним, витае вулпутате нунц тортор нон нисл.

АСАНСЬОР

Асансьорът е на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумен, бърз, с комфортна кабина и автоматични врати.

Свободни Имоти в жилищна сграда Doyran

Тук можете да видите всички апартаменти в Жилищна сграда Doyran, можете да търсите като филтрирате по категории, да ги добавяте в любими както и да кликнете въху апартамента за подробна информация.

Тип Подтип Чиста площ Обща площ Етаж Цена Статус Към имот

Къде се намира Doyran ?

гр. Варна, ул. Дойран №26
Проекти 17
Търсене на имот:
2 имота в
продажба
0897 982 216