затвори
BG EN RU

22 Години

Инвестираме в
изграждането на модерни
и нискоенергийни сгради.

0897 982 216 mait_eood@mail.bg

За нас

НА КЛИЕНТИТЕ СИ ПРЕДЛАГАМЕ ПАРТНЬОРСТВО В ИЗГРАЖДАНЕТО НА МЕЧТАНИЯ ЗА ТЯХ ДОМ,
ОСНОВАНО НА КОРЕКТНОСТ, СИГУРНОСТ И ЕФЕКТИЧНОСТ

22 години

Инвестираме в
изграждането на модерни
и нискоенергийни сгради.

За над 22 години дейност имаме изградени няколко сгради с изявена архитектурна визия и добра локация в гр.Варна. При избора на място за нашите проекти сме се водили от мисълта за създаване на функционални, удобни, с добро изложение жилища и с лесен достъп до тях. Винаги сме залагали на качествено строителство, изпълнено с най-съвременни технологии и най-добри материали.

Нашата история.

Отзиви на клиенти.

Голямо щастие е, че открих Вашата компания. Купувам трети имот от Вас и съм изключително доволен! Предлагате точно това, ковето търся: качесто, стил и практичност.

Георги Минев

В днешно време е трудно да намериш ново строителство с добро изпълнение. Е с “Майт ЕООД” успях да намеря своето ново жилище с перфектна локация, невероятна панорама, разпределение и качество на изпълнение!

Катрин Иванова

Работили сме и друг път с “Майт ЕООД”. Това е много стабилна компания, която спазва сроковете и поддържа най-високото качество в индустрията.

Николай Георгиев

Това е поредната сграда на фирма “Майт ЕООД”. Мога да мога да заявя, че предприемача е изключително точен, спазва проекта и дадените обещания.

Камен Николов

Г-н Червенков спази всички срокове в предната сграда. Много сме доволни от качеството и вниманието към детайла.

Петър Димитров

Имаме много добра комуникация с екипа на “Майт ЕООД”, благодарни сме на г-н Червенков за специалното внимание и добро отношение.

Василка Михайлова
Проекти 17
Търсене на имот:
6 имота в
продажба
0897 982 216