затвори
BG EN RU

21 Години

Инвестираме в
изграждането на модерни
и нискоенергийни сгради.

0897 982 216 mait_eood@mail.bg

Жилищна сграда Tsarevets

Информация

Сградата е въведена в експлоатация

„Царевец“ е луксозна жилищна сграда с подчертана идентичност. Нейното очарование се дължи на хармоничното цветово решение и акцент върху детайла.

Разположена е на изключително комуникативно място. В близост има училища, детски градини, места за разходка и отдих, магазини, болници удобен транспорт. Локацията предлага всичко нужно за един конфортен гратски живот.

Локация

гр. Варна, ул. Царевец 5

Всички са продадени

Апартамент 0
Магазин 0
Снек Бар 0
Маза 0
Паркомясто 0
Кабинет 0

Луксозна жилищната сграда Царевец

Тя се изгражда близо до центъра на град Варна – в район с много добра инфраструктура.

Мястото е удобно и комуникативно, в изключителна близост до основни пътни артерии, булеварди и автобусни спирки, което предполага удобен автобусен транспорт до всички квартали и части на града.

Модерна визия – ново строителство, съчетано със съвременен архитектурен дизайн и усещане за динамичност;

Сградата е на шест етажа и предлага разнообразие от 49 апартамента,.В партерният етаж са проектирани търговски помещения. Местата за паркиране са предвидени в рамките на имота, разположени в подземен гараж на две нива с общо 60 бр. паркоместа.

4 Закрито Маза
54 Закрито Паркомясто
34 Двустаен Апартамент
14 Тристаен Апартамент
1 Четиристаен Апартамент
    Жилища Варна ново строителство - цени - Сграда Tsarevets - отлична локация
Tsarevets

Локация

Перфектна локация – локацията предлага всичко нужно за един комфортен гратски живот.

Конструкция

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна с фундаментна плоча. Външните ограждащи стени. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация EPS- 10см.

Покрив

Покривът на сградата е плосък с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

Фасада

Фасадата на сградата е решена като комбинация от еталбонд, HPL или биброциментови плоскости и стъкло. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс.

Асансьор

Избраните асансьори са на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумни, бързи, с комфортни кабини и автоматични врати.

Общи части

Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички настилки и стъпала са от гранит, а стените са с декоративна мазилка. Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл.

Подземен паркинг

До подземният паркинг се стига чрез рампа, с настилка от шлайфан бетон и браш ефект, против плъзгане. При входът е предвидена секционна врата с дистанционно управление.

Озеленяване

Вертикална планировка и озеленяване. Изпълнени са всички настилки по подходите към сградата, както и ажурна ограда към съседните имоти. Предвидено е озеленяване с декоративна растителност.

Прозорци

Предвидена е дограма KÖMMERLING 88 е 7-камерна дограма с централна уплътнителна система и конструктивна дълбочина от 88 мм. Системата се отличава с стилен дизайн,иновативна технология с елегантни пропорции на профила,качество на изпълнение и надеждност.Постига изключителен коефицент за топлоизолация със стойността на Uf= 0,95 W/(m²K) и така отговаря на високите изисквания за икономия на енергия на пасивни къщи.Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добрата защита срещу проливен дъжд и силен вятър.

Апартаменти

Всички апартаменти и търговки обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена шпакловка и замазка. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, като местата за външните тела са предвидени на покрива на сградата. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата.

Свободни Имоти в жилищна сграда Tsarevets

Тук можете да видите всички апартаменти в Жилищна сграда Tsarevets, можете да търсите като филтрирате по категории, да ги добавяте в любими както и да кликнете въху апартамента за подробна информация.

Тип Подтип Чиста площ Обща площ Етаж Цена Статус Към имот

Къде се намира Tsarevets ?

гр. Варна, ул. Царевец 5

Актуално от етапите на строеж
на Tsarevets

Изграждането на всяка сграда се състои от различни етапи, от които зависи качественото изпълнение, здравината и сигурността на конструкцията. Всеки един от етапите на строителството преминава експертна оценка.

Проекти 17
Търсене на имот:
14 имота в
продажба
0897 982 216