затвори
BG EN RU

21 Години

Инвестираме в
изграждането на модерни
и нискоенергийни сгради.

0897 982 216 mait_eood@mail.bg

Жилищна сграда Batenberg

Информация

Батенберг е модерна жилищна сграда, която отговаря на всички изисквания на съвременния градски човек към неговото жилище – комфортен, елегантен и сигурен дом за по–спокоен живот.

Намира се в един от най-предпочитаните райони за живеене, в централната градска част с отлична локация и перфектни комуникации, но също така с тихи улички, с множество реставрирани къщи от началото на 20 век запазили духът на стара Варна.

Локация

гр. Варна, ул. Александър Батемберг №15

Всички са продадени

Апартамент 0
Магазин 0
Паркомясто 0
Кабинет 0

Модерна жилищна сграда Батенберг

В близост до ЖПгара, училища, детски градини, поликлиникa и зелени площи за отдих и удобен градски транспорт.

При проектирането на сградата са съчетани съвременен архитектурен дизайн, комфорт и максимална функционалност на апартаментите. Различната квадратура и разпределение дават възможност на всеки клиент да избере жилище, което отговаря на нуждите му. От апартаментите на последните етажи се открива прекрасна гледка към центъра.

Модерна визия – ново строителство, съчетано със съвременен архитектурен дизайн и усещане за динамичност;

Намира се на метри от централната улица и Римските терми, на минути разстояние от Морската градина , плажната алея ,хотел Черно море , Фестивалния комплекс, Морска гара и множество други емблематични за Варна обекти.

Мястото е удобно и комуникативно, в изключителна близост до основни пътни артерии, булеварди и автобусни спирки, което предполага удобен транспорт до всички части на града.

В близост има множество магазини, разнообразие от ресторанти и кафенета, училища и детски градини.

1 Едностаен Апартамент
7 Двустаен Апартамент
7 Тристаен Апартамент
Batenberg

Локация

Добра локация – удобно, тихо и спокойно комуникативно място;

Конструкция

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна с фундаментна плоча. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация EPS- 10см.

Покрив

Покривът е комбинация от плосък и скатен с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

Фасада

За фасадата на сградата е използвана комбинация от еталбонд ЕТЕМ и египетски гранит. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс.

Общи части

Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички насилки и стъпала са от гранит, а стените са с декоративна мазилка. Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл.

Асансьор

Асансьорът е на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумен, бърз, с комфортна кабина и автоматични врати.

Подземен паркинг

До подземеният паркинг се стига чрез рампа, с настилка от шлайфан бетон и бръш ефект, против плъзгане. При входът е предвидена секционна врата с дистанционно управление.

Енергийна ефективност

Висока енергийна ефективност на сградата – звукоизолирана и топлоизолирана за нисък разход при експлоатация;

Прозорци

Избраните профили за дограма са REYNAERS CW 50 aluminium и KÖMMERLING 88 PVC – 7-камерна дограма с централна уплътнителна система и конструктивна дълбочина от 88 мм. Системата се отличава с стилен дизайн,иновативна технология с елегантни пропорции на профила,качество на изпълнение и надеждност.Постига изключителен коефицент за топлоизолация със стойността на Uf= 0,95 W/(m²K) и така отговаря на високите изисквания за икономия на енергия на пасивни къщи.Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добрата защита срещу проливен дъжд и силен вятър. Стъклопакет- троен- 6мм(четири сезона), 4мм(бяло флоатно) и 6мм(КА) стъкло.

Апартаменти

Всички апартаменти и търговки обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена гипсова мазилка по стените и циментова замазка на пода. Предвидени са външни блиндирани и вътрешни ламинирани врати. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, като местата за външните тела са предвидени по фасадата към вътрешният двор, а за последните жилищни етажи- на покрива на сградата. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата.

Свободни Имоти в жилищна сграда Batenberg

Тук можете да видите всички апартаменти в Жилищна сграда Batenberg, можете да търсите като филтрирате по категории, да ги добавяте в любими както и да кликнете въху апартамента за подробна информация.

Тип Подтип Чиста площ Обща площ Етаж Цена Статус Към имот

Къде се намира Batenberg ?

гр. Варна, ул. Александър Батемберг №15

Актуално от етапите на строеж
на Batenberg

Да построим вашият бъдещ дом за нас е чест. За това се стараем строителството винаги да протича по план и следим стриктно изпълнението на всеки един от етапите.

Проекти 17
Търсене на имот:
14 имота в
продажба
0897 982 216