затвори
BG EN RU

22 Години

Инвестираме в
изграждането на модерни
и нискоенергийни сгради.

0897 982 216 mait_eood@mail.bg

Жилищна сграда Holi

Информация

Жилищна сграда „Холи“ се намира в тих и изключително комуникативен район в гр. Варна. В близост има университети, места за спорт, болници, магазини, заведения за хранене и всичко необходимо за един по- добър и комфортен живот. Сградата е на четири етажа и предлага 9 апартамента, а в партерният етаж гаражи и офис.

Локация

гр. Варна, ул. Железни Врата 41

Всички са продадени

Апартамент 0
Гараж 0
Офис 0
Паркомясто 0

ЖИЛИЩНА СГРАДА „ХОЛИ 1“

Конструкцията на сградата е монолитна. Покривът е скатен с положен топлоизолационен пакет и керемиди. Всички апартаменти и други обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена шпакловка и замазка. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата. Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички насилки и стъпала са от гранит, а стените са с декоративна мазилка.

6 Двустаен Апартамент
3 Тристаен Апартамент
    Сграда Holi - продажба на жилища Варна и областта
Holi

ФАСАДА

Използвана комбинация от силикатна или силиконова мазилка и облицовка от камък на партера. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс.

ПРОЗОРЦИ

Профилите за дограма са KÖMMERLING или REHAU SYNEGO– 6, 7 камерна. Стъклопакет- 44мм- 6мм(четири сезона), 4мм(бяло флоатно) и 4мм(КА) стъкло.

ПОКРИВ

Конструкцията на сградата е монолитна. Покривът е скатен с положен топлоизолационен пакет и керемиди.

АСАНСЬОР

Асансьорът е „ORONA с електрическо задвижване, безшумен, бърз, с комфортна кабина и автоматични врати.

Свободни Имоти в жилищна сграда Holi

Тук можете да видите всички апартаменти в Жилищна сграда Holi, можете да търсите като филтрирате по категории, да ги добавяте в любими както и да кликнете въху апартамента за подробна информация.

Тип Подтип Чиста площ Обща площ Етаж Цена Статус Към имот

Къде се намира Holi ?

гр. Варна, ул. Железни Врата 41

Актуално от етапите на строеж
на Holi

За нас е топ приоритет да изграждаме сгради според най-високите стандарти за качество и енергоефективност, гарантирайки здравина и дълъг живот на всеки, който избере да ни се довери.

Проекти 17
Търсене на имот:
2 имота в
продажба
0897 982 216