затвори
BG EN RU

22 Години

Инвестираме в
изграждането на модерни
и нискоенергийни сгради.

0897 982 216 mait_eood@mail.bg

Жилищна сграда Sonata

Информация

„Соната“ е луксозна жилищна сграда с подчертана идентичност. Нейното очарование се дължи на хармоничното цветово решение и акцент върху детайла.

Локация

гр. Варна, бул. "Република" 81

В продажба

Апартамент 0
Търговски обект 0
Изба 0
Паркомясто 2

НОВА и МОДЕРНА сграда в сърцето на морската столица

Сградата е на десет етажа и предлага богато разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а в партерният етаж има търговски площи.

140 Закрито Паркомясто
123 Двустаен Апартамент
58 Открито Паркомясто
45 Тристаен Апартамент
6 Четиристаен Апартамент
Sonata

ФАСАДА

Фасадата на сградата е решена като комбинация от силикатна мазилка, еталбонд, HPL или керамика. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс. Предвидената дограма е PVC- 5 или 6 камерна REHAU или KÖMMERLING, със стъклопакет 6мм четири сезона, 4мм К стъкло, с двойно отваряне, подпрозоречни первази.

Конструкцията

Конструкцията на сградата е монолитна. Външни ограждащи стени от тухла- блокове с хоризонтална и вертикална кухинност/25см./. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация- 10см.

Общите части

Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички насилки и стъпала са от гранит. Стените и таваните са с фина шпакловка и мазилка, завършващо покритие или декоративни плоскости и елементи.Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл.

АСАНСЬОР

Избраните асансьори са на водеща фирма “ORONA” с електрическо задвижване, безшумни, бързи, с комфортни кабини и автоматични врати.

Покрив

Покривът на сградата е плосък с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

ВИК

Водопроводна инсталация и канализация- на тапа, монтиран индивидуален водомер и изолации.

Ел. инсталация

Ел. инсталация– монтирани ключове, контакти, индивидуално апартаментно табло със съответните токови кръгове и автоматични предпазители.

Лоджии

Лоджиите на апартаментите са с настилка от мразоустойчив гранитогрес и гранитогресен цокъл. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата.

Подземен паркинг

До подземеният паркинг се стига чрез широки и удобни рампи, с настилка от шлайфан бетон и бръш ефект, против плъзгане. При входовете са предвидени секционни врати с дистанционно управление. Настилката в подземните гаражи е шлайфан бетон с нанесена маркировка.

Озеленяване

Предвидено е озеленяване с богата декоративна и вечнозелена растителност.Вертикална планировка ще е изпълнена с всички настилки до подходите към сградата.

Свободни Имоти в жилищна сграда Sonata

Тук можете да видите всички апартаменти в Жилищна сграда Sonata, можете да търсите като филтрирате по категории, да ги добавяте в любими както и да кликнете въху апартамента за подробна информация.

Къде се намира Sonata ?

гр. Варна, бул. "Република" 81

Актуално от етапите на строеж
на Sonata

Изграждането на всяка сграда се състои от различни етапи, от които зависи качественото изпълнение, здравината и сигурността на конструкцията. Всеки един от етапите на строителството преминава експертна оценка.

Проекти 17
Търсене на имот:
2 имота в
продажба
0897 982 216