Инвеститор търси Парцел

Изкупуване на парцели или обезщетение?

Имате парцел, който чака своята голяма възможност? Майт ЕООД е инвеститор ( инвестиционна компания ) тук, за да превърне Вашия парцел в страхотен жилищен комплекс. В статията “Инвеститор търси парцел” ние предлагаме както да закупим Вашия парцел, също така и възможността да извършим “строителство срещу обезщетение“. С над 22 години опит и повече от 20 застроени сгради, нашата репутация говори сама за себе си.

Защо да изберете нас за ваш партньор? Позволете ни да ви запознаем с подхода ни към търсенето на парцели и как вашият парцел може да стане дом на страхотна жилищна сграда или комплекс, който да даде нов и прекрасен дом на много семейства.

Ако сте собственик на парцел, свържете се с нас, да поговорим…

Какви парцели търсим?

Като инвестиционна компания, търсим парцели с Потенциал: Не е важно дали вашата земя е в центъра на града или в по-отдалечени райони; ако има потенциал за развитие, ние сме заинтересовани най-малкото да направим среща и да Ви кажем какво мислим. Търсим места, които могат да бъдат преобразени и да допринесат за общността и градската среда, а това може да се случи както във Варна, София, Пловдив или Бургас, така и в други градове на България.

Гъвкави Схеми за Сътрудничество: Независимо дали предпочитате директна продажба на Вашия парцел или схема на строителство срещу обезщетение, ние сме отворени към различни модели на партньорство.

Как да познаете правилния инвеститор?

Ако решите да продадете парцела си или да го размените за строителство срещу обезщетение, то в важно да знаете колко вече реализирани проекта инвеститора търсещ парцел има зад гърба си, с какво качество са построени сградите, в какъв срок, имало ли е забавяния при строителството. Ако инвеститора е некоректен или няма средствата или опита да Ви заплати договорената цена за търсения от него парцел, то това може да е загуба за Вас.

Важно да още при предварителния разговор да поискате информация за:

  • Колко време инвестиционната компания е на пазара на недвижими имоти;
  • Колко сгради е реализирала и с какво РЗП са те;
  • Имало ли е предни партньори, с които е работила и те с какъв опит са останали от сделките с техните парцели;
  • Какво се случва с построените сгради след 5 или 10 години, те запазват ли качествата си и увеличават ли цената си;
Инвеститор търси парцел за изкупуване или срещу обезщетение

Защо Вашия Парцел може да е важен за нас?

КИНТ и РЗП – Разбирането на Възможностите: Всяка земя носи свой уникален потенциал, който се оценява чрез ключови показатели като коефициент на интензивност на застрояване (КИНТ) и разгърната застроена площ (РЗП). Тези параметри ни помагат да определим оптималния обем и тип на строителство за вашия парцел, като гарантираме, че всяка инвестиция е с максимална възвращаемост както за нас, така и за вас. За по-детайлна информация относно КИНТ и РЗП, моля, вижте нашите специализирани статии.

Как мога да получа оферта за моя парцел директно от инвеститора?

Свържете се с нас на телефон +359 897 982 220 или на email mait_eood@abv.bg за първоначален разговор и оценка.

Процесът: от Парцел до завършен проект

  1. Първичен Анализ: Вашата земя ще премине през първичен анализ, за да оценим нейния потенциал спрямо нашите текущи нужди и проектни планове.
  2. Обсъждане на Възможностите: След анализа, ще се свържем с вас, за да обсъдим потенциалните възможности за развитие и сътрудничество.
  3. Гъвкави Схеми за Сътрудничество: В зависимост от резултатите от анализа, ще предложим най-подходящата схема за сътрудничество, която може да включва директно изкупуване на земята или строителство срещу обезщетение.

Инвестиционна компания търси парцели за строителство

В Инвестиционна компания Майт ЕООД вярваме, че всеки парцел има своята история, която чака да бъде разказана, както и своя потенциал, който може да бъде реализиран. Вашият парцел може да бъде следващата голяма сцена в нашата история на успех. Свържете се с нас днес, за да разгледаме как вашата земя може да стане част от нашето вълнуващо бъдеще.

Инвеститор търси парцел, може би именно Вашия парцел!

Сграда Kantata - инвеститор търси парцел за следващата сграда

Често задавани въпроси

Как Майт ЕООД оценява потенциала на парцелите, които разглежда за покупка или строителство срещу обезщетение?

Инвестиционна компания Майт ЕООД използва комплексен подход, включващ анализ на локацията, потенциал за развитие, регулаторни ограничения и пазарна стойност, за да оцени потенциала на всеки парцел.

Какви видове проекти предпочита Майт ЕООД да развива на закупените или получените парцели?

Майт ЕООД се фокусира върху жилищни комплекси, които могат да допринесат за общността и да предоставят висококачествено жилищно пространство на своите жители.

Как се определя стойността на парцел в процеса на договаряне?

Когато инвеститор търси парцел, стойността на парцела се определя на база пазарна оценка, която включва анализ на подобни сделки в региона, потенциал за развитие, текущо и бъдещо зониране, както и специфични характеристики на имота.

Каква е разликата между директно изкупуване на парцел и строителство срещу обезщетение?

Директното изкупуване включва покупка на парцела за определена сума пари, докато при строителство срещу обезщетение собственикът получава част от разработената недвижимост (например апартаменти или офис пространства) в замяна на земята.

Как се защитават интересите на собственика на парцела?

Защитата на интересите на собственика изисква задълбочено правно преглеждане на договора, включващо разпределение на рисковете, детайлно описание на обезщетението и гаранции за изпълнението на проекта.

Оценка на Статията:

5.0
(3 Отзива)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за статията

Арсения Василева

Инвеститорите винаги търсят парцел за строеж на следващата сграда, но Майт ЕООД е известна като много надеждна инвестиционна компания. Един от най-знаковите проекти "Симфония" промени облика на гр. Варна, нека да видим кой ще е следващия голям проект...
01 април 2024

Пламен Раданов

Гледахме построени проекти на инвеститора Майт ЕООД и в частност управителя Коста Червенков. Сградите са много добре изпипани, всеки детайл е огледан и изпълнен без компромиси. За малкото срещи, които направихме с г-н Червенков забелязахме, че той е много начетен и навътре с всички видове материали, начини на строителство и иновации. Най важното е, че е страхотен и земен човек, лесно се работи с инвеститора, който вечно търси парцели за нови и все по-големи проекти.
01 април 2024

Александра Чуканова

Имаме опит с инвестиционна компания Майт ЕООД и техните проекти. Можем да кажем, че това е инвеститор, който търси парцел за качествено застрояване. Закупените от тях парцели винаги се реализират по най-добрия начин, а сградите изградени на тях повишават стойността си всяка година.
01 април 2024

Напиши отзив за Инвеститор търси Парцел

  • ( от 1 до 5 )
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.