Апартаменти от инвеститор: Предимства - Майт ЕООД

Апартаменти от инвеститор: Предимства

Покупката на апартамент е предизвикателство за мнозина, което може и да се превърне в удоволствие за тези, които знаят как да се насочат към най-доброто предложение на пазара. В следващите редове следва да изтъкнем кои са всички предимства от покупката на апартаменти от инвеститор, каква е причината все повече хора да се насочват именно към този вид сделки на пазара и как да откриете точната инвестиционна компания.

Покупка на имот от инвеститор – Ето и кои са предимствата:

Закупуването на имот от доверена инвестиционна компания често е за предпочитане пред покупката от физическо лице или дори от строител. Инвеститорите са големи фирми, инвестиращи средства в изграждането на нови жилищни комплекси, отговарящи на всички съвременни стандарти и с една цел – те да бъдат продадени.

Основните предимства от покупката на апартаменти от инвеститор включват:

Гранат за качество

Много големи инвестиционни компании влагат най-доброто в изграждането на своите проекти. Използването на висококачествени материали и иновативни строителни технологии е един вид тяхната визитна картичка. Доказаното строителство е водещ фактор при избора на жилище, защото от него зависи енергоефективността, комфорта, липсата на непредвидени ремонти и дълъг експлоатационен живот.

Много инвеститори гарантират за качеството и безпроблемната експлоатация на извършените проекти, което ви дава допълнителна сигурност.

Законност

В изграждането на нови сгради всеки инвеститор се задължава да спазва регламентираните закони и разпоредби – в отделните етапи на градеж и последващата продажба на жилищата. Доказаните инвестиционни компании разполагат и със съответните разрешителни и сертификати, доказващи тяхната легитимност като фирма и пълната законност на всеки техен проект. На своя страна това свежда до минимум рисковете от незаконни действия при покупка на жилище „на зелено“.

Гъвкава стойност

Цената на имотите е водещ елемент при покупка, по която се водят продавачи, купувачи, инвеститори, брокери, финансови експерти и т.н. За разлика от лицата, които самостоятелно продават имота си или тези, които избират да го правят с помощта на агенция за недвижими имоти, инвестиционните компании обикновено предлагат по-голяма гъвкавост при определянето на крайната цена и пазарната стойност на жилищата. Те се ангажират сами в продажбата на жилищата, които строят и много често не използват посредници за осъществяване на сделките.

В практиката един инвеститор продава няколко апартамента, много често в една и съща сграда. Това му позволява да предостави по-добри възможности за купувачите, като наред с това гледа да си възстанови направената инвестиция по най-бързия начин. Ето защо сделките с имоти от инвеститор се нареждат сред най-изгодните.

По-голяма свобода на избор

При покупката на жилище „на зелено“ от инвеститор преди то да бъде завършено се изправяте пред още едно предимство – свободата да изберете какъв точно имот искате. Инвестиционните компании са известни с това, че предоставят пълни възможности за персонализиран избор – от разположението, квадратурата, вътрешното разпределение и изгледа до цялостния дизайн на имота и дори по какъв начин да бъдат извършени довършителните ремонти.

Това предоставя на много от купувачите възможността сами да определят критериите си и инвеститора да ги изпълни, създавайки по индивидуален проект дома на мечтите им.

Сигурна инвестиция

Търсенето на апартамент с цел инвестиция е предизвикателно за голяма част от предприемачите, особено тези без опит или с малък такъв. За това е препоръчително да се ориентират към сигурни възможности, с гарантирана възвръщаемост.

Покупката на апартамент от инвеститор дава по-надеждни възможности за инвестиране в сравнение с избора на апартамент от физическо лице, което в практиката крие множество рискове. Както вече споменахме инвестиционните компании гарантират за всичко – от качеството на проекта до неговата пълна законност. На своя страна сградите ново строителство предоставят множество предимства, които ги превръщат в особено подходящ избор за покупка с цел инвестиция.

Защо все повече хора купуват апартаменти от инвеститор?

Много от хората, които търсят да закупят имот са в постоянно търсене на подходящи сделки и изгодни оферти. За купувачите няма нищо по-важно от това да открият доверен продавач, от който да закупят бъдещия си дом без усложнения, допълнителни пречки, рискове и излишно забавяне. Добри възможности, както от страна на сигурността, така и в качеството предоставят инвеститорите, особено тези с доказан опит и множество успешно завършени и продадени проекти. Това, което също привлича купувачите е и по-изгодната стойност на имотите, предоставяни от инвеститор.

Инвестиционна компания МАЙТ над 22 години влага най-доброто в градежа на отличителни сгради, с гарантирано качество, което отговаря на всички съвременни изисквания. Нашата мисия е да предоставим на своите клиенти богат избор от проекти и неограничени възможности в избора на жилище, изцяло съобразено с индивидуалните предпочитания и нужди. Тук можете да разгледате най-актуалните апартаменти в продажба, предоставени директно от инвеститор.