Имоти на зелено във Варна – Какво ново ни очаква? - Майт ЕООД

Имоти на зелено във Варна – Какво ново ни очаква?

Покупката на имот “на зелено” е една от най-предизвикателните, но и най-изгодните в много отношения.

11 сеп. 2022

Все пак получавате новопостроено жилище, в което до момента никой друг не е живял. Можете да се възползвате от абсолютно всички предимства на новото строителство, както и да го обзаведете както си поискате без ограничения.

Днешната тема е за тези от вас, които в момента си търсят изгодни апартаменти “на зелено във” Варна, които наистина си заслужават. Всички проекти, които ни предстои да изброим са дело на компания MAIT, която вече над 20 години инвестира в изграждането на модерни енергийно ефективни сгради, с отлична визия и винаги разположени на топ локация.

Жилищна сграда SONATA

SONATA представлява луксозна жилищна сграда с топ локация в центъра на град Варна. Откроява се с хармонична цветова комбинация на фасадата, която служи като акцент и подчертава хармоничния ѝ характер. Извисява се на 9 етажа и предоставя богато разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, с оптимизирано пространство, партерен етаж, предназначен за търговски помещения, както и закрити и открити паркоместа. Тук можете да разгледате актуалните апартаменти, паркоместа и търговски помещения, които са все още налични в продажба.

Жилищна сграда SONATA се намира в самия център на Морската столица и съчетава всички удобства, необходими за пълноценен и спокоен живот. Сградата е ниско енергийна, благодарение на качеството на вложените материали по време на изграждането ѝ.

Жилищна сграда KANTATA

Модерната жилищна сграда KANTATA е с ключова локация в един от най-желаните и комуникативни квартали на град Варна. В непосредствена близост до нея се намират Варненския университет, множество магазини и заведения, места за отдих, спорт и развлечения, детски градини, болница и всички останали удобства за съвременен и пълноценен живот в тиха и спокойна среда.

KANTATA е осем етажна сграда и включва голямо разнообразие от апартаменти и ателиета с модерно разпределение и квадратура. Предвиден  е подземен гараж, както и няколко открити паркоместа, които в момента също са в продажба. В самия партерен етаж на модерната сграда е предвидено да бъде разположен голям супермаркет на известна верига.

Всички ателиета, апартаменти, открити и закрити паркоместа, които са все още свободни можете да разгледате тук. KANTATA е модерна жилищна сграда, открояваща се с иновативна архитектура и съчетаваща абсолютно всички предимства на качественото ново строителство.

Жилищна сграда HOLI

Разположена на изключително комуникативна локация, в близост до университети и популярни търговски обекти, жилищна сграда HOLI се отличава с модерна и привлекателна архитектура. Разположена е в близост до всички важни пътни артерии, като едновременно с това се намира в тих и спокоен квартал, далеч от градската глъч.

Жилищна сграда HOLI е на четири етажа, като предоставя общо 9 апартамента. Партерният етаж е обособен за търговски помещения и гаражи. Съчетава всички съвременни удобства, включително инсталирана домофона система, напълно завършени и луксозно обзаведени общи части и предварително предвидени трасета за климатици и оптични кабели за интернет и телевизия.

Свободни апартаменти, офиси и гаражи в продажба можете да разгледате тук. Побързайте, защото към днешната дата почти всичко в модерната жилищна сграда HOLI е разпродадено.

 

Ако имате въпроси можете да се свържете с наш представител на посочения телефон. Инвестиционна компания MAIT ще ви съдейства в избора на перфектното жилище за вас, според всяко индивидуално желание и нужда.

Сграда Kantata - продажба на жилища Сграда Kantata цени на жилища - Жилища Варна ново строителство