МАЙТ ЕООД: „Над 20 години градим сгради, които се отличават с качество, комфорт и дизайн“ - Майт ЕООД

МАЙТ ЕООД: „Над 20 години градим сгради, които се отличават с качество, комфорт и дизайн“

Изграждането на жилища е отговорна задача, изискваща внимателна планировка, преценка и дългогодишен професионален опит. Множество са факторите, от които зависи дали едно строителство ще бъде завършено по план, като основен е отличната организираност на фирмата изпълнител, чието дело е проектът.

Инвестиционна компания МАЙТ ЕООД работи усърдно вече над 20 години в строителния бранш. Ние инвестираме в проекти, които отговарят на всички съвременни стандарти за качество и комфорт, предоставяйки на своите настоящи и бъдещи клиенти изграждането на отличителни жилищни комплекси, с дълъг експлоатационен живот и модерна архитектура, разработена от най-добрите архитекти в сферата и създадена за да запази своята силна индивидуалност през годините.

„Всеки един наш проект е изграден посредством най-добрите материали и строителни технологии“

Това, което отличава инвестиционна компания МАЙТ е качественото изпълнение. Строежът на всяка наша сграда стартира с внимателно проучване на пазара и откриване на най-добрите строителни похвати, решения и материали, с които гарантираме нейното безпроблемно, ефективно и качествено изграждане. Партньори сме с едни от водещите производители в света на строителни материали и компоненти, фасадни решения, хидроизолационни покривни покрития, топлоизолации, екстериорни и интериорни довършителни ремонти, дограми, врати и други.

Всяка една жилищна сграда, изградена от нас включва употребата на най-добрите материали, с доказано дълъг експлоатационен срок, устойчивост и издръжливост. Точно защото сме сигурни в качеството на строителството предоставяме 10 годишен гаранционен срок за всеки наш проект.

„Луксозни жилища, предоставящи всички удобства за пълноценен и съвременен живот“

За да се превърне едно жилище в дом, то трябва да разполага с всички необходими удобства и уют. Ние сме наясно с това и по тази причина градим вашите бъдещи домове в синхрон с най-новите похвати в строителството. Оптимизирано вътрешно пространство и съвременно разпределение на всеки апартамент е това, което отличава нашите сгради. Предоставяме просторни, лесни за обзавеждане и винаги с предпочитано изложение и разкошна гледка жилища, готови да отговорят на всяко индивидуално търсене.

Съвременното строителство на сгради през последните години взе своя превес и ние сме горди, че се нареждаме сред водещите компании, които изграждат проекти с всички модерни удобства, включително:

  • Модерни и луксозно обзаведени общи части;
  • Качествена топло, хидро и шумоизолация на цялата сграда;
  • Надеждна 5 или 6-камерна дограма;
  • Блиндирани екстериорни и интериорни врати;
  • Предварително обособени по проект подземни и надземни паркоместа;
  • Нови и надеждни асансьорни системи;
  • Модерни домофонни системи;
  • Контролиран достъп и защитена среда за живущите;
  • Богато озеленено дворно пространство, с детски площадки и кътчета за отдих;

„Добрата локация и отличната инфраструктура са сред нашите ТОП приоритети“

Разглеждали ли сте нашите проекти? Те са отличителни и индивидуални, но едно ги обединява и това е отличната локация. Планираме внимателно и стратегически избора на локация за всяка наша сграда, като го съобразяваме с вашите предпочитания. За това и нашите проекти се нареждат сред най-удобните и функционални в град Варна. Важно е да ги разположим така, че те да бъдат удобно близо до всички необходими търговски центрове, здравни заведения, детски градини, училища, университети, заведения, места за отдих и развлечения и други популярни локации.

Наред с добрата локация, предоставяме и отлична свързаност на нашите сгради – строим винаги в райони, които са отлично развити инфраструктурно и разполагат с удобна пътна връзка, като и свързаност с мрежата за градския транспорт. По този начин гарантираме удобството и пълноценното развитие на всеки, който избере да инвестира в наш проект.

„Инвестираме с поглед към бъдещето“

Инвестиционна компания МАЙТ ЕООД не спира да се развива в синхрон с най-новите тенденции. Строителният бранш непрекъснато търпи промени в опит да отговори на търсенето на купувачи и инвеститори. За нас е важно да сме в крак с най-новите изисквания и да градим сгради, които се отличават с визия и комфорт.

МАЙТ ЕООД благодари на всички свои настоящи клиенти и партньори, които избраха да се доверят на качеството и вложения труд, инвестирайки в нашите сгради. За нас е огромно удоволствие проектите ни да се реализират успешно, превръщайки се в желани домове за много млади семейства. Продължаваме да се развиваме с поглед насочен към бъдещето и градежа на домовете на вашите мечти. Следете редовно страницата ни, на която представяме актуална информация относно апартаменти в продажба и нови вълнуващи проекти.