Най-високата сграда във Варна - Майт ЕООД

Най-високата сграда във Варна

Сградите, които изграждаме, притежават всичко необходимо, за да можем смело да заявим, че се доближават до съвършенството.

12 окт. 2017

Това за нас не е самоцел. Стремежът ни към перфектно изпълнение на обектите и прецизно спазване на поетите ангажименти ни заставят да вдигаме още по-високо летвата, да поставяме още по-големи изисквания, главно към себе си. Точно така процедирахме и когато започнахме проектирането на най-високата сграда във Варна. Нейната уникалност не е единствено в мащабите, а най-вече във функционалността и удобствата, които предлага. Когато прибавим и всичките ѝ предимства по отношение на доброто разпределение, идеалния интериор и екстериор и чудесните околни зелени площи, става ясно защо с основание се гордеем, че именно ние сме тези, които я проектираха и ще я изградят.

Намира се на комуникативно място, в близост до една от основните транспортни артерии на града, от която са лесно достъпни всички основни административни, културни и финансови институции на Варна, независимо дали използвате личния си автомобил, градски транспорт или любимия си велосипед. Това я прави лесно разпознаваема и предпочитана. На няколкостотин метра е един от символите на Варна – Морската градина, мястото, което ще Ви зарежда с положителни емоции всеки ден.

Идеалната комбинация от близостта на зони за релакс, забавление и работно място правят локацията на тази сграда оптимална за Варна. Когато прибавим и всичките ѝ предимства по отношение на качественото строителство, доброто разпределение, идеалния интериор и екстериор и чудесните околни зелени площи, става ясно защо с основание се гордеем, че именно ние сме тези, които проектираха и построиха най-забележимата сграда на Варна. Вие имате реалната възможност да се убедите в това. Разгледайте Жилищен Комплекс Симфония

Виждате какви сгради реализира МАЙТ ЕООД, ако имате интерес прочетете нашата статия за “Строителство срещу обезщетение“.