Нискоенергийни жилища - Майт ЕООД

Нискоенергийни жилища

Бъдещето в строителството е в изграждането на нискоенергийни жилищни сгради. Те спестяват голяма част от Вашите средства, които трябва да заделите за плащане на сметки за ток, особено през зимните месеци

13 окт. 2017

Нискоенергийното жилище не само щади Вашия бюджет, но Ви осигурява и високо качество на живот в модерно жилище. Това задължава всяка строителна компания с реална визия за бъдещето да ориентира своята дейност в изграждането именно на такива сгради – които пестят енергия и в същото време гарантират уют и топлина на обитателите си. Тази е философията на строителство и на нашата компания.

НИСКОЕНЕРГИЙНИ СГРАДИ – ВАЩЕТО БЪДЕЩЕ!

Конкуренцията в специфичния и непостоянен бранш, какъвто е строителният, ни задължава да бъдем с крачка пред останалите, като внедряваме най-новите технологии и влагаме най-модерните материали. Важна е и високата квалификация на екипа, който реализира проекта. Ние имаме и желанието, и възможностите да претворяваме идеите на хартия в реални сгради. Използваме висококачествени материали, а хората, които работят по реализацията на всеки отделен проект, има необходимите знания и умения да изпълнят точно това, което обещаваме. Да спазим обещанието си – това е нашата цел, към която винаги се стремим.

Една от най-итересните статии свързани с нискоенергийните сгради е строителство срещу обезщетение.