Ново строителство Варна – Проектите, на които си заслужава да обърнем внимание - Майт ЕООД

Ново строителство Варна – Проектите, на които си заслужава да обърнем внимание

Стимулирани от засиленото търсене на имоти ново строителство, ние от инвестиционна компания МАЙТ стартирахме с изграждането на няколко вдъхновяващи проекта, със стратегически и удобни локации и отговарящи на всички съвременни стандарти и изисквания. През последните няколко години търсенето на нови жилища във Варна нарасна няколкократно, което даде зелена светлина за успешна реализация на модерни сгради, с отличителна архитектура, разположени в едни от най-добрите квартали за живеене в Морската столица.

Сред нашите предложения ще откриете перфектни опции, както за семейно жилище, така и неограничени възможности за покупка на имот с цел инвестиции. Ето кои проекти ни отличават:

Луксозна жилищна сграда SONATA – Символ на модерното строителство и пълноценния комфорт

SONATA е един проект на МАЙТ, вдъхновен от най-новите похвати в строителството. В един жилищен комплекс искахме да съчетаем всички съвременни тенденции. И ето, че мечтата ни от просто проект и виждане днес е в процес на активно изграждане. Като започнем от здравата монолитна конструкция, с дебел пласт топлоизолация, фасадата, изградена от висококачествена силикатна мазилка, еталбонд и HPL за максимална устойчивост и дизайн, преминем през терасните парапети от стъкло триплекс, монтираните 5 или 6 камерни дограми REHAU и KÖMMERLING 4 сезона и достигнем до покрива – плоска конструкция с положени няколко слоя висококачествена топло, паро и хидроизолация.

Инвестиционна компания МАЙТ ЕООД не прави компромиси от страна на качеството в своите проекти и самото доказателство за това е жилищна сграда SONATATA. Модерна архитектура отвън, съвременно обзаведени общи части, функционално разпределени апартаменти, с отлично изложение, напълно завършен подземен паркинг и обособено обширно пространство за озеленяване и изграждане на кътчета за отдих и развлечения. Всичко това е допълвано от удобната локация, разположена на кръстопът в непосредствена близост до ключова пътна артерия и множество търговски обекти, детски градини, училища, здравни и обществени заведения, забележителности и т.н.

Запознайте се отблизо с луксозна жилищна сграда SONATA. Двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, търговски помещения и паркоместа са все още в продажба, очаквайки своите бъдещи собственици.

Модерна жилищна сграда KANTATA – Издигаща се в една от най-горещите точки на гр. Варна

Изграждането на жилищен комплекс KANTATA бе вдъхновено изцяло от добрата локация. Случайно един ден преминахме през улица „Мир“ 58 и се зароди идеята за създаването на нова жилищна сграда, отговаряща на всички стандарти и предоставяща всички удобства на комфортната локация.

KANTATA се намира в непосредствена близост до здравни центрове, университети, търговски обекти, административни и общински заведения и главна пътна артерия, свързваща комплекса със всички важни градски точки. Отлично развитата инфраструктура и благоустройство в региона са идеални за покупка на собствен дом или инвестиционен имот, чиято стойност гарантирано нараства в бъдеще.

Жилищна сграда KANTATA е изградена посредством висококачествени материали и съвременни технологии, така че да предостави на своите бъдещи обитатели комфорт, удобство и неограничени възможности за пълноценно развитие. Голяма част от апартаментите в нея са вече разпродадени, като в настоящия момент само 4 тристайни апартамента са останали свободни. Научете повече подробности за жилищна сграда KANTATA.

Инвестиционна компания MAIT продължава да изгражда модерни и комфортни сгради за своите клиенти

МАЙТ ЕООД продължава смело напред в разширяването на кръгозора, разработката на нови вдъхновяващи проекти и разкриването на множество строителни площадки в ТОП кварталите на Варна. За нас е удоволствие да градим вашите бъдещи домове в синхрон с всички стандарти и изисквания за качество, комфорт и експлоатационен живот. Не пропускайте да се запознаете с най-новите ни предложения, очакващи ви в страница „Проекти“.