Строи се 8-мият етаж на комплекс „Симфония“ - Майт ЕООД

Строи се 8-мият етаж на комплекс „Симфония“

Строителството на новия луксозен Жилищен комплекс “Симфония” във варненския квартал Бриз напредва с бързи темпове според първоначалните планове на инвеститора.

21 ян. 2019

Излят е бетона на плочата на 8-мия етаж, положени са и вертикалите към 9-тия етаж. Всички процедури по поставянето на вертикалния кофраж, армировката и изливането на бетон за плочата и вертикалните колони се извършват по предварително заложените в строителния процес на сградата график и срокове.

На този етап инвеститорът продължава да залага на високото качество на използваните материали и на строгия контрол върху целия строителен процес. Етажните плочи, които се изливат на всички нива на Жилищен комплекс „Симфония“, са с дебелина от 18 сантиметра и осигуряват изключително висока шумоизолация между отделните етажи на комплекса.

Използва се монолитна стоманобетонова конструкция, отговаряща на единните европейски строителни нормативи за осигуряване на висока якост; Фундаментната плоча на сградата е с дебелина 1.40 метра и гарантира липсата на дефекти в стените, подовете и таваните от евентуалните неравномерни слягания на земната основа.

Колоните са разпределени оптимално, така че да попадат основно в стените между отделните апартаменти, осигурявайки свободна планировка на вътрешното пространство.

Предварително заложени, още по време на строителството, са тръбните трасета на климатизацията и отоплението, с обособени места за външно и вътрешно тяло на избраната от купувача климатична система.

8-мият етаж, както и всички останали етажи на сградата между 2-рия и 16-тия, има светла височина на стаите от 2,7 метра. Сградата на Жилищен комплекс „Симфония“ е проектирана от две тела с 3 входа, 16 етажа, 180 луксозни апартамента, магазини, кабинети, кафене, удобни подземни и надземни паркоместа, озеленен двор, модерна и напълно обезопасена детска площадка.

Това е поредната модерна нискоенергийна сграда на инвестиционна компания „Майт“ ЕООД, изградена с перфектно качество на строителните материали и строителните процеси. Намира се на перфектна локация в близост до централните градски части, плажа, морето и Морската градина на Варна..